Deze diensten bieden wij aan

Aangenaam Notarissen is er voor zowel bedrijven als particulieren.

Of het nu gaat om de overdracht van uw woning, het vestigen van een hypotheekrecht, het oprichten of overdragen van uw onderneming, het opstellen van uw testament of het afwikkelen van een nalatenschap, u kunt voor al deze diensten bij ons terecht.

Hieronder vindt u een opsomming van de meest voorkomende notariële werkzaamheden op zowel zakelijk als particulier gebied. Binnen ons kantoor in Grou is tevens de stichting Koskea, stichting voor financieel beheer, gevestigd. De werkzaamheden van deze stichting bestaan uit bewindvoering, curatele en vrijwillig financieel beheer.

De notaris is daarnaast gespecialiseerd in het erf- en familierecht. Zij is registerexecuteur en estate-planner, uw deskundige bij nalatenschappen. Zij helpt u graag bij de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van uw nalatenschap.

U kunt gebruikmaken van het digitaal nalatenschapdossier en/of de digitale kluis. Een ander onderdeel van het familierecht is mediation. De notaris is gediplomeerd mediator en scheidingsbemiddelaar, waardoor zij de afwikkeling van uw scheiding, nalatenschap of bedrijfsoverdracht met (emotionele) aspecten van a tot z kan begeleiden.

Wij maken vrijblijvend een offerte voor u